Succesvolle Grote Clubactie afgesloten met feestelijke prijsuitreiking

Afgelopen zaterdag 18 december was de feestelijke prijsuitreiking ter afsluiting van de Grote Clubactie van AMVJ Voetbal. Alle lotenverkopers waren uitgenodigd om aanwezig te zijn en velen hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging. Namens het bestuur van AMVJ Voetbal was onze voorzitter Lex van Hees aanwezig om iedereen te bedanken en om de prijzen uit te reiken. De actie was ook dit jaar weer een groot succes. Gezamenlijk hebben 80 lotenverkopers een totaalbedrag van 5.681,52 euro opgehaald. Als vereniging zijn wij enorm trots op de inzet van deze enthousiaste leden van AMVJ Voetbal. Enorm bedankt.

Als lotenverkoper kon je zelf ook prijzen winnen. Dit jaar ontvingen 37 kinderen een prachtige Derby Star bal. Daarnaast was er ook nog een aantal topverkopers die zelfs 60 of meer loten hebben verkocht. Deze topverkopers konden naast de prachtige bal een extra prijs ophalen, afhankelijk van het aantal loten dat zij verkochten. Een AMVJ training shirt bij 60 loten, een AMVJ rugzak bij 75 of een AMVJ trainingspak bij 80 loten. De prijs voor de verkoper met het meeste aantal loten ging dit jaar naar Twan Braaf (JO12-3). Hij heeft maar liefst 173 loten verkocht. Zodra het weer kan, mag hij naar een wedstrijd van Ajax in de Johan Cruijff Arena. Twan liet weten “superblij” te zijn met zijn prijs. Dat horen we graag. Twee andere topverkopers die dichtbij waren voor de extra prijs, wil ik graag speciaal bedanken voor hun bijzonder grote inzet en enthousiasme voor AMVJ Voetbal: Luca Aillerie (JO12-2) en Rishan Cherian (JO12-3).

Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!
Wij willen alle lotenverkopers en hun ouders bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Dankzij jullie is er dit jaar een prachtig bedrag binnengehaald dat we heel goed kunnen gebruiken als vereniging. Het geld wordt ingezet voor de jeugdafdeling van AMVJ Voetbal, onder meer om jeugdtrainers extra opleiding en begeleiding te geven en nieuwe materialen aan te schaffen, zoals ballen, doelnetten en doelen.

Help jij de volgende keer mee?

Om de volgende keer weer een Grote Clubactie bij AMVJ Voetbal te organiseren zoeken we overigens nog mensen. Vind jij het leuk om een grote groep leden enthousiast te maken en te activeren zich in te zetten voor de club of wil je gewoon helpen op een manier die bij jou past, meld je dan aan bij bashageman@amvjvoetbal.nl

AMVJ Grote Clubactie Martijn, Emiel en Dick met de cheque AMVJ Grote Clubactie Dick en lotenverkoper Luuk Klene