Niet gecategoriseerd

AMVJ B1 en 3 vrijdag naar Berlijn

Op vrijdag 22 mei vertrekken de B1 en AMVJ 3 naar Berlijn voor het jaarlijkse internationale toernooi. Het is alweer de zevende keer dat AMVJ een internationale reis organiseert.

Op vrijdag om 06:30 vertrekt (verzamelen om 06:15) de bus met daarin zo'n veertig AMVJ'ers vanaf de Mirandabad naar de Duitse hoofdstad. De vertrektijd is dit jaar extra vroeg in verband met de verwachte drukte op de autobahn. Als het meezit, zal de bus rond 17:00 aankomen in het hostel. Het hostel ligt dicht tegen het centrum aan, namelijk in de wijk Mitte.

De B1 werkt haar wedstrijden af op het grootste sportcomplex van Duitsland, Sportforum Berlin. In de strijd om de Dynamo Cup nemen de bordeauxrode het onder andere op tegen FC Deuil Engheim, BFC Dynamo, Lojt IF en SC 1912 Hennen. AMVJ 3 speelt om de Sternbritz Cup, op een andere locatie. De eerste wedstrijd op zaterdag is tegen het Utrechtse Kampong, de tweede tegen het Franse Flamengo Vice Academy en op zondag in ieder geval tegen het Italiaanse ASD C.P. Duomo Chieri.

Reis je mee naar Berlijn? Hier vind je een overzicht van de leukste bezienswaardigheden in Berlijn!

Hostel
A&O Berlin Mitte
Köpenicker Straße 127-129, 10179 Berlin, Duitsland

Sportforum Berlin (AMVJ B1)
Weißenseer Weg 53, 13053 Berlin, Duitsland

Sternbritz (AMVJ 3)
Buckower Damm 150, 12349 Berlin, Duitsland