Niet gecategoriseerd

AMVJ B1 en 3 terug uit Berlijn

De B1 en het derde van AMVJ zijn teruggekomen van een lang Pinksterweekend in Berlijn. De B1 pakte de vierde plaasts in de strijd om de Dynamo Cup en het derde eindigde als zesde op het Sternbirtz Cup toernooi.

Het was voor veel AMVJ'ers weer een onvergetelijk weekend in de Duitse hoofdstad. Er werd naast gevoetbald, volop feestgevierd, de stad in getrokken en lekker gegeten en gedronken. De B1 ging naar huis met twee gewonnen wedstrijden en werd pas in de halve finale in het stadion van Dynamo door profclub Tatabanya (0-3) uitgeschakeld. 

B1- Deuil Enghien 1-0 (e.d.)
B1- Dynamo Berlin 0-1
B1- SC Hennen 1-2 (Bas)
B1- Løyt IF 1-0 ( Bas)

Eindstand poule
1 Dynamo Berlin B1
2 AMVJ
3 FC Deuil Enghien
4 SC Hennen
5 Løyt IF

B1-Tatabanya 0-3

AMVJ Berlijn AMVJ Berlijn

AMVJ 3 was ook op dreef in Berlijn. Op de eerste dag versloeg het het Utrechtse Kampong met 8-0. De twee wedstrijden die volgden werden op een verschikkelijk kunstgras doelpuntloos gelijkgespeeld. In de knockoutfase werd AMVJ op kinderlijke wijze uitgeschakeld. Een duidelijk partijdige scheidsrechter gaf vlak voor tijd tegen het plaatselijk Großziethen een onterechte penalty, dit terwijl AMVJ kort daarvoor ook recht had op een strafschop. Het betekende de uitschakkeling van AMVJ 3, dat verder ging spelen om plaats 5. De organisatie van het toernooi zag met eigen ogen wat er gebeurde en bood excuses aan.

3 – Kampong 4 8-0
3 – Flamengo Vice Academy 0-0
3 – ASD C.P. Duomo Chieri 0-0

Eindstand poule

1 AMVJ
2 Flamengo Vice Academy
3 ASD C.P. Duomo Chieri
4 Kampong

3 – Großziethen 0-1
3 – ASC Dexia France 3-2
3 – A.S. Amphora 5-6 (na penalties)

AMVJ Berlijn AMVJ Berlijn

–> Bekijk het fotoalbum! <–