Niet gecategoriseerd

AMVJ 2 sluit het jaar in stijl af

Het zijn goede weken geweest voor AMVJ 2, dat na een moeizame start haar draai in de res. 1e klasse gevonden lijkt te hebben. De ploeg van Daniel Umans is bezig aan een indrukwekkende inhaalrace en wist uit de laatste drie wedstrijden negen punten te behalen. En dat met een doelsaldo van 16 voor en slechts 2 tegen. Respectievelijk werd gewonnen van Monnickendam (0-5), Volendam (0-6) en WV HEDW (5-2).

De stroeve seizoensstart is mogelijke te wijten aan een reeks van blessures, vakantiegangers en ongelukkige verliespartijen. Zo werd recentelijk bij Ajax op de Toekomst onnodig verloren en hadden de bordeauxroden eigenlijk meer verdiend in de thuiswedstrijd tegen ZOB (1-1). 

Inmiddels is AMVJ 2 terug te vinden op de zevende plaats met 18 punten uit 13 wedstrijden, net achter FC Breukelen en met een puntje meer dan WV HEDW. Zit het een beetje mee, dan zou de ploeg zelfs een greep kunnen doen naar de 2e periodetitel die recht geeft op nacompetitie.

De eerste competitiewedstrijd in het nieuwe jaar staat gepland op zaterdag 28 januari 2017 uit tegen laagvlieger EVC. Een week later ontvangt AMVJ thuis koploper Swift.