Niet gecategoriseerd

AMVJ 2 pijnlijk onderuit tegen Swift

Het tweede van AMVJ heeft vandaag een pijnlijk verlies geleden op de velden van AMVJ. Het team verloor een oefenwedstrijd van Swift 4 met 1-7. Het eerste doelpunt van Swift viel al na 2 minuten.

Alhoewel de ruststand 0-3 was, gingen de teams gelijkwaardig op. AMVJ creëerde veel kansen maar kwam niet tot scoren. Zo schoot Chris Boer op de bovenkant van de lat, pakte de keeper van Swift een goede inzet van Daan van Hees en raakte Sonko de bal verkeerd toen hij oog in oog met de keeper van Swift kwam te staan. Swift was wel effectief genoeg en benutte al haar kansen.

Na rust veranderde het wedstrijdbeeld iets. Swift toonde dat het toch wel behoorlijk kan voetballen. De kansen voor Swift stapelden zich op waaronder een bal op de lat. Swift kwam nog tot vier keer scoren.

Invaller Daan van Hees uit de B1 van AMVJ redde nog de eer. Hij scoorde de 6-1 namens AMVJ. Swift 4 werd onlangs nog kampioen in de zelfde competitie als waarin AMVJ 2 deelnam.