Niet gecategoriseerd

AMVJ 1 wint eerste bekerwedstrijd

Het eerste van AMVJ heeft de eerste wedstrijd in de beker met 1-0 gewonnen van Nieuw West. Een penalty in de eerste helft van de wedstrijd zette direct al de eindstand op het bord.

De wedstrijd stond aanvankelijk om 19:30 op het programma maar begon ongeveer een klein half uur later. Trainer Maurice Kuijper was zelf niet aanwezig. Daarom nam trainer Martin van AMVJ 2 het werk over. In de openingsfase was AMVJ even de zoekende partij, Nieuw west liet zien dat het toch over behoorlijke dribbelaars beschikt.

Halverwege de eerste helft kreeg AMVJ een terechte penalty. Jonne legde aan voor de strafschop maar miste. Niet veel later kreeg AMVJ nog een penalty. Na trekken in het strafschopgebied wees de scheidsrechter direct naar de stip. Mark Schol tekende daarmee voor de 1-0.

Omdat het begon te schemeren mocht de rust niet al te lang duren. Al na vijf minuten werd de wedstrijd hervat.

Het spelbeeld in de tweede helft veranderde echter niet. AMVJ was dominanter en kreeg een aantal goede mogelijkheden waaronder een bal op de paal.

De scheidsrechter blies de wedstrijd eerder af omdat het zicht steeds slechter werd, dit tot grote ergernis van Nieuw West. Aankomende zaterdag wacht voor AMVJ een uitwedstrijd tegen Weesp.