Niet gecategoriseerd

AMVJ 1 WINT 3-0 EN GAAT DOOR!

AMVJ 1 heeft zich vanmiddag geplaatst voor de finale voor promotie naar de eerste klasse! Op eigen veld maakten de jongens van Maurice Kuijper een 2-0 nederlaag tegen AH ’78 ongedaan en mag het zelf de finale gaan spelen. AMVJ won de wedstrijd met 3-0 door een laat doelpunt in de verlenging.

Vorige week werd al duidelijk dat AMVJ de bovenliggende partij was uit bij AH ’78. Vandaag werd dat nogmaals bevestigd. Het team raakte nauwelijks in de problemen.

Nog voor rust scoorde Sonko de 1-0 en diezelfde Sonko tekende ook na rust voor de 2-0. Hij wist een mooie voorzet binnen te koppen.

Na 90 minuten stond het wederom 2-0 en konden bij teams zich opmaken voor de verlening. AMVJ trok in de laatste minuten aan het langste end. Invaller Antonie werkte de bal langs de keeper van AH ’78. De minuten die daarop volgden waren nog even spannend maar de Amsterdammers hielden stand en voorkwamen penalties.

Door de overwinning speelt AMVJ voor de finale om uiteindelijk te mogen promoveren naar de eerste klasse. De tegenstander is nog niet bekend.

Na het laatste fluitsignaal barstte het feest los.