Niet gecategoriseerd

AMVJ 1 verliest 0-2

Het eerste van AMVJ heeft voor de nacompetitie promotie op bezoek bij AH 78 met 0-2 verloren. Het team van Maurice Kuijper was duidelijk beter aan de wedstrijd begonnen maar het wist in deze fase niet te scoren.

Het aanvallende AMVJ kreeg behoorlijk wat kansen maar wist het net niet te raken. Na zo’n 15 minuten spelen maakte AH 78 de openingsgoal uit een corner. Vlak voor rust werd de tussenstand verdubbeld en zocht AMVJ geflatteerd de kleedkamers op.

Gezien het wedstrijdbeeld leeft AMVJ met positieve gedachten naar de wedstrijd van volgende week. Er zullen bezoekers in grote getale aanwezig zijn. Voorafgaand het duel vindt er bij AMVJ een groot toernooi voor de hele jeugd plaats. Iedereen wordt opgeroepen AMVJ 1 te steunen.