Niet gecategoriseerd

Aarzelende start van de Club van Honderd

Enkele weken geleden hebben we het startsignaal gegeven voor de actie om AMVJ voetbal aan wat meer centjes te helpen via de “Club van Honderd” Alle contactpersonen van de teams zijn persoonlijk aangeschreven om rondom hun team supporters voor de club te vinden die een steen willen bijdragen in ruil voor “eeuwige dank en nog veel meer…” (zie brochure elders op de site)

De speciale door onze onvolprezen webmaster Lex zo voortreffelijk ingerichte clubpagina is inmiddels wel veel gelezen maar daar staat de teller nog wat schrieltjes op NUL. Ook de postbus bij de bestuurskamer loopt nog niet over van de aanmeldingen. Er zijn er gelukkig wel al een paar volgens Steeg Schelling en daar ga ik morgen naar kijken.

Om het de teams nog wat gemakkelijker te maken, liggen er vanaf zaterdag in de bestuurskamer blanco inschrijfformulieren,die naar alle leiders en andere bezoekers lonken om te worden meegenomen, om wat later weer door nieuwe leden van de club ingevuld en ondertekend te worden gedropt.

Ik ben er van overtuigd dat het gaat lukken. Met een beetje goede wil moet het mogelijk zijn om per team een paar leden voor de club te strikken. Om de honderd vol te krijgen hoeven en per team maar gemiddeld 4 of 5 begunstigers gevonden te worden.
Beste AMVJ-ers: het is allemaal bestemd voor de groei en bloei van onze mooie club; en de bestemming van het geld mag voor 50% door de leden zelf worden bepaald.

Tot sprekens
sportieve groet
Dirk Landsaat
trekpaard