Aanleg van het omniveld gaat van start!

Volgende week wordt begonnen met de aanleg van het langverwachte omniveldje bij AMVJ. Het nieuwe omniveldje (10x16m) komt naast de fietsenstalling voor het clubhuis te liggen. Het zal bestaan uit twee veldjes, eentje voor senioren en eentje voor jeugd. Iedereen mag ervan gebruik maken! Op de ondergrond kunnen allerlei sporten worden bespeeld, er komen doeltjes en belijning. Hierover volgt later meer informatie.

Grote initatiefnemer is AMVJ Hockey, maar samen met alle andere AMVJ verenigingen, de AMVJ stichting en de gemeente Amsterdam komt het veldje nu tot stand. Na verwachting zijn de werkzaamheden eind oktober klaar. De aanleg wordt verzorgd door aannemer TopGrass!

Tijdens de werkzaamheden is de doorgang naast het clubhuis, bij de plek van het omniveld beperkt. Gebruik de looproute langs het terras tussen clubhuis en de tennisvelden.

Leuk detail: Het veld wordt samen met SuperSub gerealiseerd als eerste “Collectorveld” in Nederland. Het veldje zal dienen als testlocatie voor deze innovatie bij kunstgrasvelden, waarbij de warmte uit het veld benut wordt. Op deze manier is het ook nog een beetje duurzaam.