Niet gecategoriseerd

A en B richten vizier op Berlijn

Nu de competitie is afgelopen, kunnen de A en B zich gaan opmaken voor de Dynamo Cup in Berlijn. Aanstaande vrijdag is het zo ver, dan reizen de A en B naar de Duitse hoofdstad voor een internationaal voetbaltoernooi.

De B kende een zeer goede generale repetitie in aanloop naar Berlijn. Het team van Enno Majoor werd namelijk kampioen vandaag!

De A1, daarentegen, ging vandaag ten onder met 10 man in Haarlem. Het verloor nipt met 5-4 van HFC. Hoewel het verloor, zal het toch met een goed gevoel richting Berlijn gaan.

Omdat de meeste ontzettend veel zin hebben in het toernooi, hebben we wat feitjes op een rij gezet.

Dynamo Berlin stadion– Het is inmiddels het vijfde internationale toernooi van AMVJ!

– De eerste internationale reis werd georganiseerd in 2008. AMVJ reisde toen met de voormalige A1 en C1 af naar Parijs voor het Marne Trophy toernooi. (video: http://www.youtube.com/watch?v=gfIkKZ-ZagY)

– In 2009 ging AMVJ voor het eerst naar Berlijn, de jaren die daarop volgden , 2010 en 2011 ging AMVJ ook naar Berlijn.
( video 2009: http://www.youtube.com/watch?v=2KZtAHyeG7E
video 2010: http://www.youtube.com/watch?v=sIsx_2H6sK8
video 2011: http://www.youtube.com/watch?v=5ojvH4GQb6I )

– In 2012 ging AMVJ naar Hasselt in Belgie voor een internationaal toernooi.

– Bekende tegenstanders die AMVJ internationaal getroffen heeft zijn: FC Eindhoven, KU Leuven en HBC. Mogelijk dat dit jaar Dynamo Berlin en Dukla Praha daar bijkomen.

Dynamo Berlin stadion– Diverse AMVJ teams hebben gespeeld in het voormalige stadion van Dynamo Berlin, daar is plaats voor 12.000 toeschouwers!

РHet Sportforum Berlin, waar het toernooi plaatsvindt, is ̩̩n van de grootste sportaccommodaties van Europa en de grootste in heel Duitsland!

– De internationale toernooien staan helaas niet bekend als toernooien waar AMVJ teams veel wedstrijden winnen. Sterker nog, in 2010 was er zelfs een AMVJ team dat niet een doelpunt had gemaakt!

– AMVJ zal ongeveer rond 17:00 arriveren in Berlijn.

– AMVJ zou eigenlijk met Pasen afreizen naar Berlijn maar het toernooi werd toen afgelast vanwege hevige sneeuwval.

– AMVJ heeft al tegen Duitse-, Italiaanse-, Franse-, Belgische-, Portugese-, Engelse- en Deense teams gespeeld tijdens internationale toernooien.

Reis je ook mee naar Berlijn? Lees dan hier alle toeristische informatie over Berlijn.

Vrijdagochtend om 06:00 zal de bus vanaf station RAI vertrekken. Houd de website in de gaten voor de laatste updates!