Voordelig tennissen bij AMVJ Tennis met het Omni lidmaatschap

AMVJ Tennis biedt ook in 2021 een voordeel lidmaatschap aan speciaal voor leden van AMVJ Voetbal. Er is nog maximaal plek voor 50 leden, dus wees er snel bij!

Met het voordeel lidmaatschap bedraagt de contributie (inclusief eenmalig entreegeld van  EUR 25) EUR 170. Voor een senior scheelt dit het eerste jaar dus 75 euro terwijl je alle dagen van de week kunt tennissen! Zo heb je nog meer plezier van je AMVJ lidmaatschap!

Senioren: EUR 170,-
Studenten (bewijs van inschrijving meesturen): EUR 122,50
Jeugd t/m 17 jaar: EUR 87,50

Inschrijven gaat via deze link. Vink naast je keuze van het soort lidmaatschap (volledig, dag of jeugd) ook OMNIKORTING in zodat het gereduceerde tarief van toepassing is. Stuur je bewijs van inschrijving (voor studenten) apart naar info@amvjtennis.nl.

Het lidmaatschap van AMVJ Tennis loopt van 1 april t/m 31 maart. Er zijn 6 gravelbanen (open van april-oktober) en 2 all weather banen waar je ook in de wintermaanden kunt spelen. Een prima manier om de winterstop en de zomer conditioneel goed door te komen! Uiteraard mag je ook aan onze clubtoernooien (zoals de Clubkampioenschappen) meedoen.