Niet gecategoriseerd

3 AMVJ teams vrijdag naar Praag

Op vrijdag 2 juni vertrekken drie AMVJ teams naar de Tsjechische hoofdstad Praag voor de internationale Strahov Cup 2017. Inmiddels is het speelprogramma bekend en kunnen de laatste voorbereidingen in gang worden gezet. AMVJ reist dit jaar voor het eerst naar Tjechie

O17, dat voor de derde keer meegaat, neemt het in ieder geval op tegen het Nederlandse Purmersteijn, het Poolse WNS Szkoła Gortata uit Łódź en tegen het Duitse SV Tapfer 06 uit Leipzig. De eerste wedstrijd in de poule begint zaterdagochtend om 09:00 in het indrukkende Strahovstadion.

O19, dat eveneens voor de derde keer meegaat, neemt het op tegen het Nederlandse vv Lunteren en vv DKB. De nummer vier in de poule komt uit Oostenrijk en heet SC Leopoldsdorf/Wien.

Opvallend: AMVJ 4 speelt 900km verderop een stadsderby tegen Sporting Martinus. Verder treft het FC Villemoisson sur Orge en FC Steinbourg. Beiden afkomstig uit Frankrijk.

De wedstrijden worden afgewerkt in het Strahovstadion, het grootste stadioncomplex ter wereld! Dit unieke stadion heeft plaats voor 220.000 toeschouwers! In totaal bevinden zich 9 velden in hetzelfde stadion. Zie onderstaande foto:

Stravohstadion

AMVJ zal overnachten in het Pivovar hotel aan de rand van het centrum. De bus vertrekt vrijdag om 07:00 vanaf de Mirandabad om vervolgens op maandag 2e pinksterdag terug te keren.

Volg AMVJ in Praag via de website en/of social media!