Update incasso contributie 2e ronde

Beste AMVJ-ers,

Op vrijdag 24 februari 2023 heeft de 2e halfjaarlijkse incassoronde voor de contributie 2022-2023 plaatsgevonden. Voor de Guppen betrof het de jaarlijkse incasso. Zoals altijd zijn er wel wat storno’s en terugboekingen geweest. De inning van deze openstaande bedragen wordt in handen gelegd van ClubCollect.

Degenen die het betreft ontvangen binnenkort hiervoor een betaalverzoek van ClubCollect. Je kunt dan betalen via Ideal of via een incasso op een door jou aangegeven datum.

Indien het openstaande bedrag niet op tijd wordt betaald kan ClubCollect, in overleg met AMVJ Voetbal, ertoe overgaan om de vordering in handen te geven van een incassobureau, met voor het betreffende lid alle bijkomende kosten vandien. Wij vertrouwen er echter op dat het zover niet zal komen.

Andere aandachtspunten

Eventuele wijzigingen in IBAN’s zijn tot op heden allemaal verwerkt. Mocht er voor komend seizoen een verandering van IBAN zijn, stuur  de wijziging dan tijdig door naar penningmeester@amvjvoetbal.nl. Ook andere wijzigingen in je persoonlijke gegevens (06 nummer, e-mailadres, verhuizing, etc.) graag altijd zo snel mogelijk doorgeven om onze administratie up-to-date te houden.

Overigens opnieuw mijn dank voor jullie trouwe betalingsgedrag! Voor de continuïteit van onze vereniging is dat van groot belang.

Robbert Veltman – penningmeester