Praag 2017 - AMVJ Voetbal

Praag 2017

Ga ook mee!

Dit jaar gaat AMVJ op internationaal toernooi naar de Tsjechische hoofdstad Praag! De reis staat gepland voor 2-5 juni 2017.

In Tjechië nemen O17, O19 en 4 deel aan de Stratov Cup, een internationaal toernooi met tegenstanders uit landen als Tjechie, Polen, Duitsland, Denemarken, Italie en Belgie.

's Avonds is er tijd om Praag te bezoeken.

Video uit Berlijn

Programma

Dag 1, vrijdag
Dag 1 is de heenreis-dag vanaf De Mirandabad. Iedereen moet daar om 07:00 verzamelen zodat we op tijd kunnen vertrekken. De reis zal ongeveer (zonder files) zo`n 9 uur duren. We reizen dit jaar met twee buschauffeurs. Volgens schema zal de bus rond de klok van 17:00 arriveren in Praag waar we ons bij de organisatie zullen aanmelden.

Dag 2, zaterdag
De eerste voetbaldag, om ongeveer 08:00 wordt iedereen gewekt en is het tijd om ons aan te kleden en naar de ontbijtzaal te gaan. Na het eten worden er waarschijnlijk al AMVJ-teams verwacht op de voetbalvelden. Het programma is nog niet bekend maar zal hier ter zijner tijd verschijnen. 's Avonds is er wederom tijd om Praag te verkennen.

Dag 3, Eerste Pinksterdag, zondag
De laatste reguliere voetbaldag, net zo als zaterdag staan we vroeg op en ontbijten we snel. Hierna wordt het toernooi hervat met de finaleronden. De prijsuitreiking zal op het toernooi volgen en rond 5 uur afgerond worden.

Dag 4, Tweede Pinksterdag, maandag
De terugreis-dag. De bus gaat om 09:00 weg en zal om ongeveer 18:00 uur \'s avonds bij de Mirandabad arriveren.

ALGEMENE INFORMATIE

Begeleiding: Ilas Bosch, Mick Schnek, Donald Buwalda, Hommo Folkerts, Lex van Hees, Jesse Burer.
AMVJ onderkomen: Hotel Pivovar

GEDRAGSREGELS

We zijn naar een voetbaltoernooi, heel gezellig en leuk, net als vroeger in Heeg, maar primaire bezigheid is natuurlijk het voetbal. Vandaar ook deze volgende gedragsregels:

-iedere begeleider is verantwoordelijk voor het gedrag van alle spelers uit zijn team. -geen enkele speler verlaat de groep op geen enkel tijdstip zonder uitdrukkelijke toestemming van zijn begeleider(s). -er gaan geen groepen spelers zonder volwassenen begeleiding op stap in/naar het centrum van Berlijn \'s avonds. - Tijdens de gehele reis is het gebruik van alcohol en drugs in de ban. Indien iemand wordt betrapt op het in bezit hebben van en/of gebruiken van alcohol en/of drugs, zal er streng worden opgetreden. Iedere deelnemer zal een ouder/verzorger stand-by moeten hebben staan. Deze is vooraf hiervan op de hoogte gesteld en paraat om hun desbetreffende zoon op te komen halen in onderhavig geval. - Liever ook zo min mogelijk roken en voor 18-plussers bierconsumptie tot een minimum beperken, tenminste overdag tijdens het toernooi.

MEENEMEN

-tandenborstel en tandpasta
-maximaal 50 euro zakgeld
-liefst zo min mogelijk waardevolle spullen (mobieltjes/ipads/ipods/dure horloges en sieraden, e.d., verlies op eigen risico!)
-kussen
-voetbaltenue AMVJ: witte broek, bordeauxrode kousen, bordeauxrood shirt
-wit reserve-shirt
-kunstgrasschoenen en voetbalschoenen
-scheenbeschermers
-trainingstenue
-handdoek
-identiteitskaart/ziektekostenverzekeringspasje
-geen drugs/alcohol/energy drinks!
-en natuurlijk een goed humeur!

NB zijn er spelers met speciale diëten of medicijnen, dan is de organisatie daarvan graag vooraf op de hoogte.